De praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Mourik & Lantinga is een moderne dynamische praktijk die optimale patientenzorg biedt in curatieve en preventieve zin. De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Spoorlaan, het gebouw voldoet aan alle wensen en eisen van deze tijd. Onze praktijk is sinds 2017 aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Dit houdt in dat wij voldoen ons als praktijk positief willen onderscheiden van andere praktijken en transparant willen zijn in ons handelen. Hierdoor werken wij constant aan een verbetering van ons handelen als therapeut.

De praktijk heeft een enthousiast team; bestaande uit 3 manueel therapeuten en 2 fysiotherapeuten en worden ondersteund door 2 administratief medewerkers. Het team ontwikkelt zich voortdurend inhoudelijk en behandelt zoveel mogelijk Evidence Based, dit betekent dat wij de optimale praktische ervaring inzetten.

U kunt zich direct bij ons aanmelden voor een behandeling fysiotherapie of manuele therapie. Op 1 janauri 2006 is de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie tot stand gekomen waardoor er geen verwijzing van huisarts of specialist nodig is.